Sådan foregår behandlingen:

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen tager ca. 1 time og foregår på den måde, at du ligger på en behagelig briks med tøjet på og et tæppe over dig.

Jeg behandler undervejs med blide og nænsomme tryk (ca. 5 grams tryk) de spændinger og blokeringer som fortrinsvis centrerer sig om knoglerne i hoved, rygsøjle og bækkenparti samt løsner bindevæv og muskler, hvorved kroppen giver slip og løsner op for gamle spændinger og skævheder. Der anvendes også bindevævsmassage til at frigøre myoser/spændinger i ryg og nakke samt organmassage til at løsne spændinger omkring mave/tarmsystemet samt omkring organerne.

Du vil under forløbet opleve en dyb afslappelse og vil måske falde ind i en behagelig hviletilstand. I denne tilstand kan den ønskede forandring og spændingsløsning på den bedste måde finde sted.

Behandlingen går ud på at lette dit centralnervesystem for spændinger og blokeringer og støtte kroppen til at genoprette sin naturlige balance.

Centralnervesystemet har sæde i hjernen og rygmarven, og det afgrænses af kraniet og den nederste del af rygsøjlen - korsbenet (sacrum). Navnet Kranio-Sakral stammer fra en sammenstilling af disse to begreber.

CMS : Dynamoen