Klangmassage

�

Klang.jpg


Klangmassage eller healingsmassage er en behandlingsform, der med vibrationer og lyd går dybt ind i kroppen og ophæver blokeringer og ubalancer. Uden brug af kirugi og medicin kan kroppens egne selvhelbredende kræfter tage over og genoprette balancen på en blid og behagelig måde.

 

Vibrationerne og lydene harmoniserer væskerne, cellerne, bindevævet og meridianbanerne i kroppen og løsner op for spændinger og ubalancer, der fastholder kroppen på en uhensigtsmæssig måde, og derved finder kroppen tilbage til sin naturlige form. Vi består af 80% vand og når vandet i vores celler og bindevæv påvirkes med vibrationerne fra skålene, belives de og en helbredelse vil finde sted.

 

Klangmassage er forholdsvis nyt i Danmark, men man skal blot over grænsen til Tyskland for at finde bevis på, at denne behandlingsform vinder mere og mere indpas.

Tyskerne har anerkendt klangmassagen og dens gode resultater og og der er ansat klangmassører på tyske hospitaler, hospice og på skoler, og det er bare et spørgsmål om tid, før vi vil se klangmassører på danske sygehuse og andre steder, hvor man ønsker at lindre og behandle omsorgsfuldt men effektivt.


Der er dog få steder, der allerede nu anvender klangmassagen i Danmark. På f.eks. Behandlingscenter Tjele og Sølund i Skanderborg (et hjem for mennesker med vidtgående fysiske og psykiske handicaps) er de meget tilfredse med behandlingsformen, da vibrationerne fra klangskålene påvirker både den fysiske krop og psyken, uden at skålene behøver at have fysisk kontakt med klienten.

 

Behandlingen er behagelig at modtage og klienten falder meget ofte i søvn under klangmassagen og vågner op til en afslappet tilstand med ny energi og overskud.


 

Klangmassage_2.jpg


 

Problemer der kan afhjælpes med klangmassage:

* Spændinger overalt i kroppen

* Stress, nedtrykthed og depression

* Hovedpine/migræne

* Post traumatisk stress

* Tinnitus

* piskesmæld

* Ryg-, nakke- og lændesmerter

* Iskiasspændinger

* Bækkenløsning

* menstruationssmerter

* Knæskader


klangmassage.jpg


 

Klangmassage til gravide og til mødre med babyer

 

Det kan være en voldsom belastning for kroppen at være gravid, der pludselig skal indstille sig på en voldsom ændring i såvel struktur som kemi, hvilket kan sidestilles med en stresssituation, der også kan påvirke det ufødte barn.

Med klangmassagen bringes både det ufødte barn og moderen i en totalt afslappet tilstand, hvor stressen fjernes fra systemet og ro og balance indtræder i stedet

Det ufødte barn (efter 12. graviditetsuge) kan have stor glæde af klangmassage, da vibrationerne går ind og retter op på de ubalancer, som et foster også kan have. Man vil få et mere harmonisk barn, der også efter fødslen vil vise gensynsglæde, når det hører tonerne og mærker vibrationerne.

 

Jeg tilbyder klangmassage til f.eks. mødregrupper, hvor jeg kommer med mine skåle og laver en halv times klangmeditation. Babyerne ligger på mors mave eller på en dyne på gulvet - gerne med deres yndlingstøjdyr og mødrene kan selv slappe af og nyde det med deres børn.

 

De positive virkninger

* Afslapning og nydelse for både mor og barn

* Fremmer sammenhold og harmoni mellem mor og barn

* Mindsker stress hos moderen efter fødslen

* Kan fremme amning, hvis denne er gået i stå

* Fremmer følelsen af sikkerhed og grundlæggende tillid hos barnet

* Fremmer en sund udvikling hos barnet


 

Klangmassage på hospice, plejehjem mm.

 

Med klangmassage kan man som patient på hospice opnå en behagelig tilværelse i livets slutfase.


Der foreligger undersøgelser, der dokumenterer, at musik (vibrationer/lyd) kan være med til at forbedre patientens livskvalitet. Når man flytter fokus fra smerten, formindskes denne stressfaktor og vejrtrækningen bliver roligere og dybere, og patienten kan bedre slappe af og give slip på bekymringer og spændinger og derved nemmere fokusere på de positive ting i livet.

 

Jeg kommer gerne på besøg på hospice, plejehjem, skoler eller i private hjem hos dem, der ønsker det.


10849773_10204663602861400_3996717132450352289_n.jpg

CMS : Dynamoen